снимка Администрация Президента УкраїниБеларуският президент Александър Лукашенко обеща да отвърне

...
  снимка Администрация Президента УкраїниБеларуският президент Александър Лукашенко обеща да отвърне
Коментари Харесай

Лукашенко: Ще отвърнем на налагането на новисанкции от ЕС

  снимка Администрация Президента України

Беларуският президент Александър Лукашенко даде обещание да отвърне на налагането на нови наказания от страните от Европейския съюз, съобщи ДПА, като се базира на организация БЕЛТА.

Лукашенко сподели, че Беларус няма да се бори за достъп до балтийските пристанища на прилежащи страни от Европейски Съюз, а ще разчита повече на Русия за търговията. " Ние няма да се борим за достъп там. Просто ще се опитаме да решим казуса посредством стопански лостове ", съобщи той при посещаване в град Барановичи, предава Българска телеграфна агенция. 

" Със сигурност ще понесем известни загуби, само че можем да сключим договорка с руснаците за цените и те отново ще имат полза даже единствено поради размера на преноса на нашите артикули ", сподели Лукашенко, който от седмици се сблъсква с ежедневни митинги в Беларус и е подложен на рецензии от водачите от Европейски Съюз поради изказвания, че е манипулирал президентските избори предишния месец.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР